UNION BUSINESS Kártevőirtás
 Főoldal
 Cégismertető
 Kártevok
 Kártevő írtó technológiák
 Kártevő írtás HCCP-hez
 Biztonsági adatlapok
 Referenciák
 Kapcsolat
 Vendéglátóhelyek, boltok
Árak
Cégismertető
 
A Union Business Kft. gázmesterei Magyarországon a legelső gázmesteri képzés keretei között végezték el a tanfolyamot 1968-ban. A vállalkozás azóta folyamatosan működik. Az első években egyéni vállalkozásként, majd 1994-től betéti társaság formájában, 2008-tól korlátolt felelősségű társaságként mind a mai napig, tehát több mint 40 éve foglalkozik rovar és rágcsálóirtással.

Az elmúlt több mint 40 év alatt a folyamatos 5 évenkénti továbbképzéseknek és a dinamikus növekedésnek köszönhetően szerződéses partnereink száma eléri a 2400-at, tevékenységünk szinte minden magyarországi nagyvárosban nyomon követhető. Munkánk során elmondhatjuk, hogy nincs olyan probléma vagy terület a szakmán belül, amivel ne találkoztunk volna.

Több mint 40 éves működésünkből adódóan a legnagyobb referencia értékű munkákat tudhatjuk partnereink között. Külön említésre méltó, hogy a több mint 40 év alatt szerződésbontás csak a megrendelő, jogutód megszűnéséből adódóan következett be.
Partnereink között van, aki több mint 25 éves kapcsolatban van a céggel.

Alapvető üzleti stratégiánk, a partnereink minél olcsóbb kiszolgálása a lehető legmagasabb minőségi követelmények szem előtt tartásával. Tapasztalatunk szerint az alacsony haszonkulcs, a sok partner, hosszú távon jobb kapcsolatrendszereket, nagyobb megtérülést eredményez.

Reményeink szerint nincs olyan szakmai elvárás, amit cégünk szolgáltatásai között ne találnának meg.


Minőségi biztosítékok:

- ISO 9001/2001 rendszer alkalmazása
- Cégünk teljes körű 20.000.000 Ft-os felelősségbiztosítással rendelkezik a Garanciabiztosítónál.
- Fizetés, megállapodás szerinti időpontokban, érvényes szerződés esetén rögzítve, a tárgyév bármelyik szakaszában az arra az évre vonatkozó összeg, megrendelő által kért elosztásában, függetlenül a munkavégzés időpontjától.
- Munkánk során elsősorban a kártevők elleni integrált védekezést (Integrated Pest Controll, IPC, illetve annak szervezését (Integrated Pest Management, IPM)) technológiáját alkalmazzunk.
 
 
 
Egyedülálló ajánlatunk az azonnali interaktív szerződés kötés a HACCP-hez szükséges kártevőirtáshoz.