UNION BUSINESS Kártevőirtás
 Főoldal
 Cégismertető
 Kártevok
 Kártevő írtó technológiák
 Kártevő írtás HCCP-hez
 Biztonsági adatlapok
 Referenciák
 Kapcsolat
 Vendéglátóhelyek, boltok
Árak
Árak
 

Cégünk árajánlata 2000 m2 alatt tevékenységtől függően egységárasított. Ennek oka, hogy a kártevőirtás költségeit alapvetően a HACCP -hez köthető technológia és hatékonyság szabályozza. Az alapterület árképző szerepe minimum 2000 m2 eltérés esetén okozhat differenciált árkalkulációt. Ebből kiindulva alapterülettől függetlenül ugyanolyan technológiát és dokumentációt igényelnek, így az eltérő méretekből adódó különböző mértékű felhasznált szerelvény és anyag mennyisége a fertőzöttség mértékétől függetlenül fajlagosan alacsonyabb költséget jelentenek cégünknek.

2000 m2 felett m2 - re adjuk meg árainkat itt az alapvető különbséget a kezelendő épület tevékenységi köre, tagoltsága, lokális elhelyezkedése határozza meg.

áraink képzésekor differenciáltan kezeljük a megrendelő épületének látogatottságát, árumozgását egyéb a kártevő fertőzés kialakulását elősegítő épületbeli sajátosságokat.

A fenti szempontok figyelembevételével törekszünk a lehető legoptimálisabb vállalási ár kialakítására, mind a hatékony munkavégzés, mind a megrendelő érdekeit szem előtt tartva.
 
Egyedülálló ajánlatunk az azonnali interaktív szerződés kötés a HACCP-hez szükséges kártevőirtáshoz.
 
 
 
Egyedülálló ajánlatunk az azonnali interaktív szerződés kötés a HACCP-hez szükséges kártevőirtáshoz.